Καλωσορίσατε στην Styledoors!

Σχετικά με εμάς


Η εταιρία Style Doors A.E., χρόνια τώρα έχει χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της. Έχει γίνει γνωστή για τη ποιότητα των προϊόντων, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων που την περιβάλλουν. Οι καινοτομίες πάντα αποτελούσαν τον πυλώνα ανάπτυξης της εταιρείας στο χώρο του αλουμινίου και της ασφάλειας. Με αυτό το συγκριτικό πλεονέκτημα, η Style Doors A.E., είναι μία από τις ελάχιστες εταιρίες που συνεχίζει να αναπτύσσεται και να παρουσιάζει φρέσκιες ιδέες στην αγορά με γνώμονα την υψηλή αισθητική και τη μέγιστη ασφάλεια.

Style Gates

Νέο Project

Η Style Gates είναι το καινούργιο project της Style Doors A.E. στον τομέα των συστημάτων της αυλόπορτας και της περίφραξης. Αυλόπορτες που έχουν σχεδιαστεί να ταιριάξουν εξίσου σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Αυλόπορτες που τις χαρακτηρίζει η υψηλή αισθητική και η ποιότητα στην κατασκευή τους. Εύκολες στην τοποθέτηση τους προσαρμόζονται ακόμα και στις πιο μεγάλες διαστάσεις. Η σειρά περιφράξεων έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να πλαισώνει αρμονικά όποια αυλόπορτα κι αν επιλέξετε.

styledoors avloportes

Αυλόπορτες

Οι αυλόπορτες από αλουμίνιο έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και παράλληλα είναι υψηλής αντοχής με μηδενική συντήρηση.
styledoors perifraxi

Περίφραξη

Η πιο κομψή και όμορφη περίφραξη για το σπίτι σας. Αμέτρητα χρώματα και συνδυασμοί με την δύναμη και την αντοχή του αλουμινίου.
Cancel
Ελληνικα
back_to_top