Αυλόπορτες Αλουμινίου – Ανοιγόμενες (Συρόμενες) – Σιδερένιες – Μοντέρνες & Παραδοσιακές

Δείτε τη συλλογή μας από μοντέρνες και κλασικές αυλόπορτες αλουμινίου, ανοιγόμενες ή συρόμενες με σχέδια, από την συλλογή Style Gates. Όλες οι αυλόπορτες Style Gates έχουν υψηλή αισθητική και είναι κατασκευασμένες από κορυφαία υλικά. Στη σειρά MODERN, το φύλλο και η κάσα της πόρτας είναι από ανοδιωμένο αλουμίνιο σε χρώμα INOX και η σύνδεση του φύλλου γίνεται με γωνίες σύνδεσης αλουμινίου, ενώ στη σειρά PRESTIGE, το φύλλο και η κάσα είναι από ενισχυμένα προφίλ αλουμινίου που βάφονται σε χρώμα της επιλογής σας. Η σειρά Prestige χωρίζεται σε Prestige Classic και Prestige Elegance.

Οι παραδοσιακές ή μοντέρνες αυλόπορτες της συλλογή μας βρίσκονται σε σταθερά χαμηλές τιμές εδώ και χρόνια και προσφέρουν στους πελάτες μας εγγύηση, ποιότητα και ασφάλεια! Αυτός είναι και ο λόγος που συνεχίζουν να μας επιλέγουν ξανά και ξανά.

Μπορούμε να έρθουμε στον χώρο σας, ώστε να μελετήσουμε τις διαστάσεις και να δούμε μαζί τα σχέδια που θα ταιριάξουν στο συνολικό ύφος τους σπιτιού σας. Η αυλόπορτα θα μεταφερθεί και τοποθετηθεί από τους έμπειρους συνεργάτες μας, άμεσα και εύκολα!

Cancel
Ελληνικα
back_to_top