2+1 προτάσεις για την περίφραξη του κήπου σας

3+1 tips για να αισθάνεστε ασφάλεια στο σπίτι σας
Μάρτιος 28, 2020
Θωρακίστε εξωτερικά τον χώρο σας με αυλόπορτες, σωστή περίφραξη και πόρτες ασφαλείας
Μάιος 28, 2020

2+1 προτάσεις για την περίφραξη του κήπου σας

Styledoors perifraxi modern m6484

Η περίφραξη του κήπου είναι μία ενέργεια απαραίτητη για λόγους ασφαλείας και προστασίας παιδιού ή κατοικίδιου ζώου που ζει στην αυλή.

Οι φράχτες παντός είδους και οι αυλόπορτες στο σχέδιο της αρεσκείας σας, θα δώσουν έναν διαφορετικό τόνο και στυλ στο σπίτι σας. Μπορείτε είτε να ασχοληθείτε προσωπικά και να τους φτιάξετε-εγκαταστήσετε μόνοι σας, είτε να τους αγοράσετε έτοιμους στα μέτρα σας με όλες τις λεπτομέρειες που επιθυμείτε βλέποντας μία μεγάλη ποικιλία από σχέδια και υλικά.
Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες και συμβουλές για την περίφραξη του κήπου σας με ειδικές περιφράξεις και αυλόπορτες και απλές συμβουλές για να βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητάτε σε καλή τιμή.

Η περίφραξη του κήπου σας μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, απλούς και πιο σύνθετους. Το αλουμίνιο φυσικά υπερέχει στην λίστα αυτή καθώς αντέχει στην φθορά του χρόνου και είναι διαχρονικό υλικό που επιλέγεται ξανά και ξανά σε πολλές εφαρμογές τόσο κήπου όσο και σπιτιού.

Tips:

• Πρώτο βήμα είναι να πάρετε προσφορά από την εταιρεία που έχετε επιλέξει να συνεργαστείτε
• Δεύτερο βήμα να δείτε τα σχέδια που υπάρχουν στην αγορά ή να ζητήσετε να σας κατασκευάσουν κάτι στα μέτρα σας
• Τρίτο βήμα να ελέγξετε την αξιοπιστία και ποιότητα των υλικών, ζητώντας πιστοποιήσεις

Μην ξεχνάτε ότι η περίφραξη του κήπου μπορεί να είναι το πρώτο βήμα για την οχύρωσή του απέναντι σε επίδοξους διαρρήκτες που μπορεί να έχουν βάλει στόχο το σπίτι σας.

Ανάλογα με το ύφος του σπιτιού σας, μπορείτε να βρείτε αυλόπορτες, σε διάφορες αποχρώσεις συρόμενες ή ανοιγόμενες σε vintage και πιο μοντέρνα σχέδια, διαμορφώνοντας μία καλαίσθητη εικόνα εξωτερικά του χώρου σας. Ουσιαστικά οι αυλόπορτες συνδέουν την περίφραξη του οικοπέδου που βρίσκεται το σπίτι σας, όποια κι αν είναι αυτή και πολλές φορές λειτουργούν και σαν είσοδος για το πάρκινγκ.

Cancel
Ελληνικα
back_to_top