Φεύγετε για διακοπές; Ασφαλίστε το σπίτι σας!

Ιδού οι πιο σύγχρονες λύσεις για τα κάγκελα του μπαλκονιού σας
Μάιος 28, 2020
Αναβαθμίστε αισθητικά το εξοχικό σας με αυλόπορτες και κάγκελα
Οκτώβριος 6, 2020

Φεύγετε για διακοπές; Ασφαλίστε το σπίτι σας!

Οι ξέγνοιαστες στιγμές με αγαπημένους ανθρώπους πλησιάζουν και οι διακοπές βρίσκονται λίγες μέρες ακόμα μακριά. Για να είστε ξέγνοιαστοι και με το σπίτι σας το οποίο θα μείνει άδειο να σας περιμένει, μπορείτε να προβείτε σε ορισμένες ενέργειες για την περαιτέρω ασφάλειά του.

Για αυτά τα επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας, δεν χρειάζεται να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, μόνο να σκεφτείτε έξυπνα και να ακολουθήσετε οδηγίες της αστυνομίας ή άλλων αρμόδιων σε θέματα ασφαλείας.

Πρώτο και κυριότερο είναι να κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει κατοικημένο, σαν να μην έχετε φύγει. Μπορείτε να αφήσετε κάποιο φως ανοιχτό ή ακόμα καλύτερα μία λάμπα με χρονοδιακόπτη ώστε να ανοίγει τις βραδινές ώρες.

Πιο αποτελεσματικοί τρόποι ασφαλείας, είναι:

Πόρτες ασφαλείας

Καιρός να επιλέξετε μία σύγχρονης τεχνολογίας πόρτα ασφαλείας, με ειδική κλειδαριά ασφαλείας. Η ποικιλία που θα βρείτε στην αγορά θα καλύψει κάθε σας ανάγκη τόσο σε στυλ όσο και σε απόχρωση.

Οι πόρτες με επένδυση αλουμινίου προσφέρουν ένα παραπάνω πλεονέκτημα, αφού λόγω της φύσης του υλικού, η πόρτα δεν κάνει συστολές – διαστολές, με αποτέλεσμα να μην παραμορφώνεται η επιφάνεια.

Τα σχέδια της Styledoors είναι άμεσα διαθέσιμα. Στην τιμή περιλαμβάνεται η τοποθέτηση!

Tip: Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στην κλειδαριά, γιατί οι παλαιού τύπου πλέον ανοίγουν εύκολα από κάποιον επαγγελματία διαρρήκτη.

Κάγκελα ασφαλείας

Τα κάγκελα ασφαλείας μπορούν να περιορίσουν κατά πολύ την πρόσβαση από κάποιο άνοιγμα του σπιτιού σας που θεωρείται «εύκολο» στην διάρρηξη. Ειδικά αν είστε στο ισόγειο ή τον πρώτο όροφο τα κάγκελα μπορούν κυριολεκτικά να σας σώσουν από ανεπιθύμητους εισβολείς όταν λείπετε.

Συναγερμός

Αν έχετε το budget, τα συστήματα συναγερμού συνδυαστικά με τις δύο παραπάνω λύσεις είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνατε για να αποτρέψετε ολοκληρωμένα οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια.

Μην ξεχάσετε πριν φύγετε για διακοπές να μην αφήσετε πίσω σας αντικείμενα μεγάλης αξίας στο άδειο σπίτι. Δώστε τα σε κάποιο άτομο εμπιστοσύνης ή πάρτε τα μαζί σας.

Τέλος, πολύ καλή συμβουλή αν σας το επιτρέπουν τα οικονομικά σας, είναι να ασφαλίσετε το σπίτι σας. Υπάρχουν πολλά προγράμματα που σίγουρα θα σας καλύψουν.

Καλές διακοπές!

Cancel
Ελληνικα
back_to_top