Ιδού οι πιο σύγχρονες λύσεις για τα κάγκελα του μπαλκονιού σας

Θωρακίστε εξωτερικά τον χώρο σας με αυλόπορτες, σωστή περίφραξη και πόρτες ασφαλείας
Μάιος 28, 2020
Φεύγετε για διακοπές; Ασφαλίστε το σπίτι σας!
Ιούλιος 14, 2020

Ιδού οι πιο σύγχρονες λύσεις για τα κάγκελα του μπαλκονιού σας

Η διακόσμηση του μπαλκονιού σας δεν θα συμβεί μόνο από τα λουλούδια ή από τα φώτα που θα βάλετε στον εξωτερικό σας χώρο, αλλά μπορεί να τελειοποιηθεί με το να εγκαταστήσετε τα σωστά κάγκελα στο μπαλκόνι σας.

Στις μέρες μας, μπορείτε να βρείτε εντυπωσιακές λύσεις από σύγχρονη σχεδίαση που θα προσφέρουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και θα ταιριάξουν με το γενικό ύφος του σπιτιού σας.

Σιδερένια κάγκελα

All time classic επιλογή σε κάγκελα είναι φυσικά τα σιδερένια, τα οποία εδώ και δεκαετίες αποτελούν πόλο έλξης για τους καταναλωτές, που επιθυμούν έναν όμορφο και οικονομικό τρόπο να φρουρήσουν το μπαλκόνι τους!

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές από σιδερένια κάγκελα, σκαλιστά, απλά, που θα σας εξασφαλίσουν ανθεκτικότητα στο πέρασμα του χρόνου. Το κόστος συντήρησης είναι προσιτό και θεωρούνται Νο1 επιλογή για όσους επιθυμούν κάτι κομψό, χωρίς να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Γυάλινα κάγκελα

Τα γυάλινα κάγκελα είναι από τις πιο μοντέρνες τάσεις στην αγορά. Η γυάλινη πρόσοψή τους και ο σχεδιασμός τους επιτρέπουν την απέραντη θέα από το μπαλκόνι και η εφαρμογή τους προτείνεται τόσο σε σπίτια της πόλης όσο και σε εξοχικές κατοικίες, που η αρχιτεκτονική τους μπορεί να είναι πιο περίπλοκη και εντυπωσιακή.

Το γυαλί αποτελείται από ειδικό υλικό triplex securit το οποίο δεν διαβρώνεται από καιρικές συνθήκες, από χτύπημα ή από την καθημερινή καταπόνηση. Το πραγματικό όφελος εκτός του αισθητικού κομματιού, βρίσκεται στην ανεμπόδιστη θέα που μπορείτε να εξασφαλίσετε. Κρίνεται απαραίτητη η σωστή τοποθέτησή τους από έμπειρο συνεργείο.

Κάγκελα

Το ανοδιομένο αλουμίνιο τείνει να γίνει και αυτό μία κλασική επιλογή, ωστόσο διατηρεί και έναν minimal χαρακτήρα, προσφέροντας υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα. Τα κάγκελα αλουμινίου εγκαθίστανται εύκολα και μπορείτε να τα βρείτε σε ανταγωνιστικές τιμές.

Καλέστε έναν επαγγελματία στον χώρο σας για να σας συμβουλεύσει κατάλληλα για την εγκατάσταση τους! Μπορείτε ακόμα και να συνδυάσετε υλικά για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Cancel
Ελληνικα
back_to_top