Θωρακίστε εξωτερικά τον χώρο σας με αυλόπορτες, σωστή περίφραξη και πόρτες ασφαλείας

2+1 προτάσεις για την περίφραξη του κήπου σας
Απρίλιος 28, 2020
Ιδού οι πιο σύγχρονες λύσεις για τα κάγκελα του μπαλκονιού σας
Μάιος 28, 2020

Θωρακίστε εξωτερικά τον χώρο σας με αυλόπορτες, σωστή περίφραξη και πόρτες ασφαλείας

Styledoors ayloporta classic c475

Για να κατοχυρωθεί η ασφάλεια του εσωτερικού του σπιτιού σας, χρειάζεται να γίνουν πρώτα ενέργειες στο εξωτερικό του! Μπορεί τα συστήματα συναγερμού να θεωρούνται η βέλτιστη λύση στο θέμα ασφαλείας, ωστόσο όταν συμπληρώνονται από ειδικές συνθέσεις περίφραξης το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Αυτό σημαίνει ότι βήμα – βήμα μπορείτε να θωρακίσετε τον χώρο σας από την αυλόπορτα μέχρι την εξώπορτα του σπιτιού σας, με εγκαταστάσεις που θα κάνουν όλο το οικόπεδο απλησίαστο από εξωτερικούς κινδύνους.

Περίφραξη και αυλόπορτα

Περιφράζοντας περιμετρικά το σπίτι σας έχετε πολλά πλεονεκτήματα, τα οποία αφορούν κυρίως την ιδιωτικότητα και την αίσθηση ότι ο χώρος μοιάζει δυσπρόσιτος. Η περίφραξη γίνεται ακολουθώντας το ήδη υπάρχον στυλ και την ίδια την αρχιτεκτονική του οικήματος, με υλικά όπως αλουμίνιο, ξύλο, σίδερο ή συνδυασμούς αυτών για ένα βέλτιστο αποτέλεσμα ασφαλείας και αισθητικής.

Η περίφραξη συμπληρώνεται με μία αυλόπορτα συρόμενη, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πόρτα γκαράζ. Το υλικό που είναι διάσημο –και από τα πιο ποιοτικά- αυτή την στιγμή στην αγορά είναι το ανοδιωμένο αλουμίνιο σε αποχρώσεις της αρεσκείας σας. Τα σχέδια που θα βρείτε είναι μοντέρνα, vintage και κλασικά για τους λάτρεις των διαχρονικών στυλ.

Πόρτα ασφαλείας

Όταν η εξώπορτα είναι πόρτα ασφαλείας είναι από μόνη της απωθητική. Γενικά οι τελευταίας γενιάς θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, όπως οι πόρτες με επενδύσεις film PVC ή αλουμινίου του Style Doors, είναι από τις καλύτερες επιλογές σας, από πλευράς ανθεκτικότητας, αισθητικής και ποιότητας.

Κάγκελα

Η ασφάλεια του σπιτιού σας συμπληρώνεται και τελειοποιείται με πιο απλές και οικονομικές λύσεις, όπως είναι τα κάγκελα. Τα είδη κιγκαλερίας μπορούν επίσης να τοποθετηθούν σε καίρια σημεία, αποτρέποντας την εισβολή κάποιου στον ιδιωτικό σας χώρο.

Για όλες τις παραπάνω λύσεις ασφαλείας, οι συνεργάτες μας μπορούν να σας δώσουν πολύ καλές προσφορές και να σας συμβουλεύουν, μελετώντας πρώτα τον χώρο σας.

Cancel
Ελληνικα
back_to_top